Известие

Collapse
No announcement yet.

алфата ромео 146 заглъхва

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфата ромео 146 заглъхва

Здравеите колеги моля за малко помощ имам 146 1.4 боксер карам я само на бензин та следния проблем е като и подам малко газ колата излита но когато я настъпя повече заглухва и неще да дърпа от какво може да е това ?

Конуси, ала-бала, да си слагал? Свещи, кабели, прочее проверявал ли си как са?
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Колега кабелите са наред а свещите ги смених преди няма и месец с нжк проблема пак си остана

Comment

Отпуши си грънците!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

По точно че ме те разбирам калво ислаш да ми кажеш не и разбирам мн мн на колата

Comment

Първоначално публикувано от mafias00 Покажи съобщение
            По точно че ме те разбирам калво ислаш да ми кажеш не и разбирам мн мн на колата
            Ауспуха колега. Това е типично, когато ти е запушен ауспуха. Може и катализатора да си е отишъл и да се е изповръщал в следващото гърне.
            Разбира се, това , което описваш може да се дължи и на "умираща' бензинова помпа, скъсано маркуче на МАП сензора, дефектен ТПС, дефектен регулатор на налягането на бензина....
            Тия обаче са много редки!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Благодаря колега за инфото ще я погледна и дано да се оправи че е доста дразнещо

Comment

Working...
              X